Akoestisch advies voor professionals en particulieren

Form Design is uw partner in akoestiek. Als adviesbureau staan we aannemers, architecten en studiebureaus bij met akoestisch advies, maar ook particulieren en bedrijven kunnen een beroep doen op onze praktijkervaring en productkennis. 

EEN STUDIEPROJECT OMVAT VAAK OOK DE AKOESTIEK VAN EEN RUIMTE

De akoestiek van de ruimte maakt deel uit van een globaal studieproject en vraagt om een deskundige benadering. Form Design biedt u akoestisch advies om een haalbare oplossing te bedenken voor het nagalmprobleem of het te behalen akoestisch comfortniveau. Met onze akoestische oplossingen kunt u uw normen op efficiënte wijze vertalen naar een gepast antwoord op maat.

Akoestische advies- en studiebureaus waarmee we in samenwerking reeds succesvolle projecten realiseerden: Bureau Johan De Laere, Filip Verbandt (Eva International), studiebureau Jan Matthys, Environment Acoustics, Technum, KUL Labo akoestiek professor Gerrit Vermeir, Daidalos-Peutz, Venac e.a.

Architecten

AKOESTIEK IS EEN ESSENTIËEL BELEVINGSCOMPONENT VAN ARCHITECTUUR

Bij uw ontwerpen is het van belang om rekening te houden met de akoestiek van de ruimtes in functie van hun bestemming. Form Design helpt u om de akoestische noden van het project harmonieus te combineren met een esthetische invulling ervan. We bieden niet alleen advies, maar staan ook in voor een technisch-praktische uitwerking, bestaande uit custom-made oplossingen en gekende producten. Wie standaardproducten wil, kan uiteraard ook bij ons terecht.

Aannemers

HET BESTEK AKOESTIEK VAN EEN GEBOUW VRAAGT PRAKTIJKERVARING IN UITVOERING

Ook als aannemer moet u rekening houden met akoestische noden. Om abstracte bestekeisen om te zetten in tastbare oplossingen, kunt u rekenen op Form Design. Wij ondersteunen uw bouwteam graag met akoestisch advies en met de realisatie van akoestische oplossingen op maat, zowel voor bepaalde ruimtes als voor een volledig gebouw. Denk maar aan akoestische wandenakoestische panelen of akoestische baffles. En dit altijd binnen uw vooropgesteld budget.

Particulieren & bedrijven

OPLOSSINGEN VOOR ALLE AKOESTISCH PROBLEMEN

Advies nodig om de akoestiek te verbeteren in uw gebouw? Te lawaaierige installaties of buren? Of hebt u problemen met uw saneringsplan voor de werkomgeving van uw werknemers? Wij bieden u graag een akoestische totaaloplossing op maat van uw specifieke situatie.

Contacteer ons voor akoestisch advies, of voor een deskundige blik op uw project

Acoustic product developer

Steenweg van Aalst 114, B-9200 Dendermonde - T +32 52 21 58 09 - info@formdesign.be